Namaste! Szeretettel köszöntelek!

Mit is kell tudni a hangterápiás kezelésről? A Pure Spirit Hangterápiás stúdió Székesfehérváron egy kellemes, kertvárosi részben, egy családi házban található. Nyugodt körülmények között ráhangolódunk a terápiára, első találkozáskor ismertetem a terápia menetét, megbeszéljük a kezelés okát, célját, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket.
A kezelés szőnyegen, egy kényelmes hangterápiás matracon történik, ahol a vendég teste köré és a test bizonyos pontjaira tibeti zengőtálakat helyezek, a lábadnál és a fejednél egy-egy gongot állítok fel. A hangterápiás kezelés során a hangtálakat finom ütésekkel és dörzsöléssel szólaltatom meg, a gongokon finoman, szelíden játszom, egyéni szükségletek szerint időnként egy kicsit energikusabb módon. A hangterápiát sokféle ütős illetve rezgésteréápiás hangszerrel kísérem: shanti, koshi, angyalhárfa, sámándob stb. A kezelés hossza kb. 55-60 perc, a terápia irányától, céljától függően. A kezelés végén egy tea, vagy ásványvíz mellett megbeszéljük a tapasztalatokat.
Javaslom kedves vendégem, hogy a kezelésekre kényelmes ruhában érkezz (lehetőség van átöltözésre is).
A kezelés után a szokásosnál több folyadék, tiszta víz fogyasztása ajánlott, mivel a rezgésterápia erőteljes méregtelenítést indít el a szervezetben.

Van néhány kontraindikáció, amit még tudni kell. Akiknek nem javasolt a hangterápia: szívritmus szabályozó (pacemaker), epilepszia, súlyos pszichés betegségek esetén, műtétek után 6 hétig nem ajánlott.

Áldott állapotban lévő kismamáknak az első trimeszterben nem ajánlott, a 2. harmadtól már érdemes jönni, a szülésre való felkészülésben pedig kifejezetten  pozitív tapasztalatokról számolnak be az anyukák.
Szeretettel várlak!
Nemes István hangterapeuta-masszőr
06 30 7146380