Örömmel készülök “Az Istennő ezerszirmú rózsája” című női körünkre.

  ❤️ Ez a 10 alkalmas program (9 alkalom + egy 3 napos elvonulás) egy varázslatos önbizalomerősítő, szárnyakat nemesítő utazás lesz. Sokféle eszközzel segíti, hogy nőként a mindennapok kihívásaiban megtartsd az egyensúlyod. Segítségül hívjuk a gyógyító növényeket, „medicinákat”, az ásványokat, az 5 elemet, az illatokat, varázslatos „green” praktikákat, női jógaelemeket és még oly sok mindent, meghitt szertartásokon a hangok, az alkotás, a tánc és a női körben kapcsolódás felemelő örömét.

  ❤️ 10.07-én 18.00 órakor indulunk az ősz, az Anya, a Föld minőségével. Úgy érzem, nagyszerű időzítésként, támogató erőforrásként tudjuk kísérni egymás életét az előttünk álló időszakban. Télen a Bölcs-Anyához kapcsolódunk, a tavasz a megújuló, friss energiájú Lányról fog szólni, és a végén megérkezünk a kiteljesedett nyár, a Szerető minőségébe. Az évköri programot egy 3 napos elvonulás koronázza meg. Tarts velünk, tapasztald meg a női kör megtartó, szeretetteljes, rendkívüli erejét.

  A részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, ha érzed a hívást, szeretettel várunk. Gyere bátran, ha egyszerűen csak új élményekre vágysz, töltekezni, kikapcsolódni szeretnél.

  A résztvevők száma maximum 12 fő.

  ❤️ Az alkalmak havonta egy alkalommal pénteken 18.00 órától 20.30-ig tartanak. 

  Díja 72000 Ft (9 alkalom) + a tábor díját még nem tudom (vannak már “békés”, kedvező ajánlatok). Koránkelő kedvezménnyel 65000 Ft – 09.15-ig, két részletben 2×34000 Ft.

  Fontos, hogy akik közösen, együtt elindulunk az ősszel a csoportban, végig tudjunk haladni a folyamaton.

  ❤️ Áldás! Szeretettel várlak, hívj vagy írj!

  Gitta